Δραπέτες Φυλακών Τρικάλων-ΒΙΝΤΕΟ: «Γάζωσαν» περιπολικό, Κλέβουν οχήματα και πάνε για Αλβανία!

drapeton_trikalon_paramythiaΟι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων αναζητούνται πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς από τις πηγές του Αχέροντα και το Σούλι μέχρι τον ποταμό Καλαμά και είναι αστυνομοκρατούμενη και σε πλήρη εξέλιξη είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχει πραγματοποιήσει η ΕΛΛΑΣ.

Επίκεντρο των ερευνών τα όρη της Παραμυθιάς. Από τις δώδεκα το μεσημέρι στις έρευνες συμμετέχουν και εναέρια μέσα και η περιοχή χτενίζεται στην κυριολεξία από δύο ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το σχέδιο δράσης της αστυνομίας για τις επόμενες ώρες αποτέλεσε το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων αξιωματικών της Ηπείρου. Στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τις κινήσεις των δραπετών, οι οποίοι από τα ξημερώματα κινούνται πλέον στην περιοχή της Ηπείρου.

Δείτε πως περιγράφει την σκηνή της κλοπής του αυτοκίνητου από τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες έξω από το σπίτι του στην Παραβόλα ο γιος του ιδιοκτήτη του κλαπέντος αγροτικού:

Ο νεαρός Π. Σαμαράς, έπεφτε για ύπνο όταν αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο του πατέρα του που ήταν παρκαρισμένο κυλούσε με την όπισθεν στην κατηφόρα και πήρε μπροστά στη στροφή.

Οι δραπέτες έστριψαν και βγήκαν τελικά στο δρόμο για το Αγρίνιο.

Η κλοπή έγινε πολύ κοντά στο πρώην δημαρχείο της Παραβόλας, στα σπίτια που συνορεύουν με το δάσος, γεγονός που αποδεικνύει και την διαδρομή τους μέχρι την Παραβόλα. Γείτονας, βρέθηκε μπροστά δευτερόλεπτα μετά την κλοπή, δεν αναγνώρισε όμως το αυτοκίνητο, παρατηρώντας τρία άτομα μέσα σε αυτό.

Πηγή: agriniopress.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *